Prevajanje ruščine

Prevajanje ruščine postaja vedno bolj pomembno za slovensko gospodarstvo, saj ruski jezik govori čez 350 milijonov ljudi v Rusiji, državah bivše Sovjetske zveze in drugje po svetu.  Z Rusijo Slovenija navezuje ogromno poslovnih stikov, zato je pomembno, da se ji približamo z učinkovitimi storitvami, in sicer prevajanjem ruščine v slovenščino in prevajanjem slovenščine v ruščino.

Prevod v ruščino – za vaše stranke, študente, turiste …

Prevajanje ruščine pogosto naročajo tudi podjetja, ki se ukvarjajo s turizmom, saj so Rusi pomembni in številčni gostje v Sloveniji. Prevod v ruščino mora zato biti kakovosten in še posebej natančno pregledan. Napake v prevodu lahko prinesejo napačne informacije in zato zmedo.

Prevajanje v ruščino – poskrbimo za vse vrste besedil

Agencija MultiLingual za vas prevede brošure, letake, spletne strani, pogodbe, pa tudi druga, zahtevnejša besedila, recimo tehnično dokumentacijo, medicinska besedila ipd.

Prevajalec ruščine je izkušen strokovnjak

Če želite svojim strankam izročiti vrhunski prevod, ki je ne samo preveden, ampak tudi prilagojen rusko govorečim ljudem, je agencija MultiLingual za vas prava izbira. Sodelujemo samo z diplomiranimi rusisti oz. prevajalci ruščine, ki imajo večletne izkušnje in v svoje delo vlagajo ogromno znanja in truda. Vsak prevod je skrbno pregledan, preverjan in v primerih dvoma se prevajalec posvetuje s kolegi oz. po potrebi tudi z naročnikom.

Lektoriranje ruščine

Lektoriranje ruščine priporočamo tistim naročnikom, ki bodo prevode objavili ali so besedila zelo natančna, npr. navodila, priročniki, ali gre za pravne pogodbe, kjer mora biti vse resnično popolno prevedeno.  V agenciji MultiLingual za lektoriranje skrbijo samo materni govorci jezika, ki lahko v prevodu popravijo tudi najmanjše podrobnosti. 

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran