Prevajanje v vsakdanjem življenju

Prevajanje je dejavnost, s katero se na nek način ukvarja vsakdo, ki razume več kot le svoj materni jezik. Že če obiščete naše južne sosede med dopustom in spregovorite v hrvaščini ali srbščini, nemudoma postanete prevajalec, saj svoj materni jezik prenašate v tujega. Prevajanje je seveda lahko tudii zelo osnovno – če poznate nekaj nemških, francoskih ali kakšnih bolj eksotičnih jezikov, se boste morda uspeli sporazumeti, tudi če ne uporabljate sklonov, spregatev oz. slovnice na splošno.

 

Seveda pa za resno komunikacijo s tujino potrebujete resno prevajanje. Namen prevajanja ni samo posel – prevajamo sodne postopke, razne dokumente, diplome, certifikate, prevajanje pa boste potrebovali tudi, če se boste v tujini morali oglasiti na sodišču, policiji, na poslovnem sestanku, se morda poročili ...

 

Seveda je potreba po prevajanju tudi v obratni smeri – tujec, ki se znajde v Sloveniji in potrebuje vse naštete postopke. Takrat se obrnite na nas in poiskali vam bomo zanesljivega prevajalca, ki bo prevedel vaša besedila, prevajal za vas na sestankih ali tolmačil razne uradne postopke.

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran