Prevodi celo v istem dnevu

Kakovostni prevodi sicer od prevajalca zahtevajo veliko, kar običajno ni najbolj združljivo s časovno stiskov, vseeno pa se v prevajalski agenciji Multilingual zavedamo, da je ravno hitrost včasih ključnega pomena za naročnika. Če se znajdete v časovni stiski in želite, da so prevodi končani že v istem dnevu, ne odlašajte s klicem. Naredili bomo vse, da bomo ustregli vašim željam.

Naši šolani prevajalci odlično delujejo tudi pod časovnim pritiskom, zato vam lahko do 5 strani besedila prevedejo v samo enem dnevu. Prevajanje vam nudimo kar v 30 jezikov in vam ponudimo tudi različne jezikovne kombinacije. Prevodi, ki vam jih zagotovimo, so vedno pripravljeni brezhibno in so primerni za takojšnjo uporabo.

Super ugodne cene

Konkurenca na trgu je huda in prevodi so tiso področje, kjer je še posebej izrazita poplava ponudnikov. Priporočamo vam, da se odločite za našo preverjeno ekipo, ki jim zaupa ogromno zadovoljnih naročnikov. Za lažjo odločitev vam bomo ob prvem naročilu zagotovili tudi 10 % popust, ki ga je vredno izkoristiti.

 

Vaša najboljša izbira za prevajanje – tudi v časovni stiski!

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

 

 

 

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran