Prevodi, ki izstopajo

V množici takšnih in drugačnih generičnih besedil si seveda zaželite, da bi vaši prevodi izstopali in zasijali kot samostojni izdelki, ki ne vsebujejo obrisov izvornega jezika. Preverjeni prevajalci agencije Multilingual imajo bogate in dolgoletne izkušnje, ki jih nenehno nadgrajujejo z  zahtevnimi projekti, obenem pa vam zagotavljajo, da so prevodi oblikovani v skladu z vašimi željami.

Prevodi v zadnji minuti

Poleg strokovnosti in kakovosti se zavedamo še ene pomembne komponente, ki nas uvršča v sam vrh priznanih prevajalskih agencij – to so kratki časovni roki. Kadar se vam zelo mudi, vam zagotovimo prevod do 5 strani besedila v istem dnevu. Garantiramo vam, da na ta račun ne trpi kakovost, saj sodelujemo le s profesionalci, ki so kos težkim nalogam in vedno zmagajo v bitki s časom.

Prepričani smo, da smo navedli dovolj razlogov, da se boste odločili za zaupanja vredno agencijo, s katero boste z veseljem sodelovali še veliko let. Vsem novim naročnikom ob prvem sodelovanju ponujamo dodaten popust v višini 10 %, ki ga je vredno izkoristiti. Zato nas le pokličite ali nam pišite in sporočite vaše želje, mi pa se bomo potrudili in vam sestavili ugodno ponudbo.

 

Splača se nas poklicati.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran