Prevodi marketinških besedil

Prevodi marketinških besedil so v industriji izjemno cenjeni in iskani. Zakaj? Vsi vemo, da besede nosijo dodaten pomen, kombinacija besed pa skrit, zaznamovan, morda smešen, iskriv pomen, ki ga razumemo samo naravni govorci jezika. In točno te jezikovne vragolije uporabljajo v marketingu, da prepričajo, impresionirajo in navdušijo kupca ter ga s tem prepričajo v nakup.

Vsa ta jezikovna čarovnija pa se lahko popolnoma izgubi med prevajanjem. Verjamemo, da bi se lahko spomnili kar nekaj sloganov tujih podjetij, ki so odlično prevedeni in lokalizirani v slovenščino, še več je pa takih, ki se nekako ne posrečijo. Si predstavljate slovenski prevod slavnega slogana podjetja Nike, Just do it? Težko, a ne? Prevodi marketinških besedil pa ponujajo ravno to – kako prenesti marketinško sporočilo tako, da je jezikovno spretno, da gre lepo z jezika, da si ga bodo vsi zapomnili, predvsem pa, da prenese sporočilo, ki si ga je zamislilo podjetje.

Naši prevajalci se prevodov marketinških besedil lotijo s posebno pozornostjo. Za ustrezen prevod morda porabijo kar nekaj ur ali dni, ampak zagotavljamo vam, da vas bo njihov izdelek popolnoma navdušil.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran