Prevodi za najzahtevnejše stranke

Iščete prevode v različne jezikovne kombinacije, pri čemer je kakovost prevoda ključna za uspešnost vaše kariere, posla, sodnega postopka?

Prevodi se med laično javnostjo pogosto obravnavajo kot nekaj nepomembnega, prevode pogosto ponujajo nezanesljive agencije, ki zbijajo cene prevajalcem, jim postavljajo nemogoče roke, kar pa seveda neizbežno vodi v slabo kakovost.

Pri nas se to absolutno ne dogaja, saj vemo, koliko truda mora prevajalec vložiti v dober prevod, ki pošteno in zanesljivo predstavlja strankine besede v drugem jeziku. To še posebej velja v zelo zahtevnih branžah, kjer enostavno ni prostora za napake. V medicini, pravu, farmaciji lahko ena sama napačno prevedena beseda povzroči ogromno škodo in daljnosežne zaplete, zato se pri prevodih pomembnih besedil obrnite na zanesljivo agencijo, ki vam bo poiskala izkušenega prevajalca, ki je specializiran za vaše področje. Za redne stranke pogosto angažiramo istega prevajalca, ki dobro pozna vaše področje in v vseh prevodih uporabi svoj lastni stil, ki ga bodo opazili vsi, predvsem pa vaše stranke.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran