Profesionalno prevajanje Multilingual

Prevajanje mora biti vedno opravljeno na najvišjem nivoju, vendar pa prenos sporočila iz enega jezika v drugega zahteva kar nekaj znanja in izkušenj. Ključnega pomena je odlično poznavanje ciljnega jezika in kulture, saj je potrebno tudi način ubeseditve besedila ustrezno prilagoditi. To je razlog, zakaj v podjetju Multilingual sodelujemo z naravnimi govorci jezika – vedno znajo namreč ustrezno prilagoditi besedilo in poskrbeti, da preda točno tako sporočilo, kot ga želite.

Kako poteka prevajanje?

Ponudbo za prevajanje vam v najkrajšem možnem času pripravimo na podlagi vašega povpraševanja. Najbolje je, da priložite konkretno besedilo, za katerega potrebujete prevajanje, saj lahko na ta način ocenimo število znakov in zahtevnost ter vam pripravimo do centa natančno ponudbo.

Po vaši potrditvi naročila besedilo predamo prevajalcu, ki je usposobljen za vaše izbrano področje. Besedilo vam vedno dostavimo v dogovorjenem roku ali še prej, tako da se lahko na nas 100 % zanesete. Na enem mestu vam zagotavljamo konkurenčne cene in najvišjo kakovost ter vam priskrbimo vse, kar potrebujete.

 

Za ugodne cene pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si.

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran