Sodni prevod – zanesljivo & ugodno pri agenciji Multilingual

Sodni prevodi v agenciji Multilingual so plod dela naših najbolj sposobnih sodnih tolmačev. Sodni prevod je pogosto nujen za delovanje institucij, podjetjih in urejanju razne dokumentacije, kot so poroka, prevajanje dokumentov in podobno. Zbrali smo nekaj zanimivosti o sodnih prevodih, predvsem pa razložili, čemu sploh potrebujemo sodni prevod.

Potreben, kadar poslujemo s tujino

Veliko podjetij naroči sodni prevod, kadar sodelujejo s tujino. Še posebej prevod pogodb je zelo občutljiv, zato se namesto za »običajne« prevajalce odločijo za sodne prevajalce. Tako je v izvirniku in prevodu zares popolno ujemanje, da ni skritih pomanjkljivosti.

Sodni prevod je zelo zahteven in drag – a res?

Verjetno si mislite, da je vsak sodni prevod zelo zahteven, vendar ni vedno tako. Sodni tolmači se pri svojem delu srečujejo z najrazličnejšimi izzivi in kakšne krajše nezahtevne listine niso tako zahtevne za prevajanje, vendar pa dokumenta žal ne smete prevesti sami, ampak ga mora vedno za to usposobljen strokovnjak. Ker gre za uradni dokument, zanj ne more poskrbeti klasičen prevajalec brez izpita. Velja pa še omeniti, da sodni prevod ne stane veliko več kot običajen prevod – zagotavljamo vam, da boste pri nas dobili najboljšo ceno.

Pokličite in se prepričajte!

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran