Sodni prevodi – hitro in ugodno

Sodni prevodi so specifična besedila, kjer je izredno pomembna uporabljena terminologija in ustreznost prevoda iz enega jezika v drugega. Sodni prevodi so namreč večinoma potrebni za uradna besedila, kot so potni list, rojstni list, potrdila o izobrazbi, potrdila o nekaznovanosti, potrdila o zakonskem stanu, policijski zapisniki, izpisi iz sodnega registra, izpisa iz registra (AJPES), pooblastila itd.

V podjetju Multilingual vam na enem mestu zagotovimo prav vse, kar potrebujete – hitro prevajanje, ki ga opravijo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami, diskretnost in varovanje vaših podatkov ter ene najugodnejših cen na trgu. Naši prevajalci vedno poskrbijo za maksimalno natančnost in so se vedno pripravljeni lotiti tudi zahtevnejših besedil ali specifičnih jezikovnih kombinacij.

Sodni prevodi, ki jih opravijo usposobljeni sodni tolmači

Naše zagotovilo o kakovosti jemljemo skrajno resno, zato sodelujemo le s preverjenimi strokovnjaki z ustrezno izobrazbo ter vaš projekt vedno predamo sodnemu tolmaču, ki je posebej specializiran za izbrano področje.

Tako ste lahko brez skrbi, da zares dobite storitve na najvišjem nivoju. Vse vaše podatke smatramo kot strogo zaupne in poskrbimo za varovanje vaših poslovnih skrivnosti. Po potrebi vam besedila v najkrajšem možnem času tudi dostavimo na želen naslov oziroma se prilagodimo vašim željam glede roka izvedbe.

 

Sodni prevodi po ugodnih cenah

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran