Sodni prevodi, ki so brezhibni

Sodni prevodi so uradna besedila s posebnimi značilnostmi, ki jih je treba upoštevati, da se izognemo nedoslednostim. Zelo pomembno je, da se prevajanja dokumentov lotijo strokovnjaki, ki so ustrezno podkovani in pozorni na vse morebitne napake, ki vas lahko veliko stanejo. Ministrstvo za pravosodje izda pooblastilo za prevajanje le profesionalnim sodnim tolmačem in s tem poskrbi, da so sodni prevodi uradni.

V prevajalski agenciji Multilingual združujemo najboljše strokovne tolmače, ki vam zagotovijo brezhiben sodni prevod z ustrezno terminologijo. Poleg tega vam na željo priložimo tudi potrdilo o izobrazbi prevajalca. Prepričal vas bo s svojo natančnostjo, razgledanostjo in strokovnostjo, saj se vse to odraža na podlagi dolgoletnih izkušenj.

Dostopnost, ki prepriča

Prilagodili smo se trgu in prepričamo s svojimi izredno konkurenčnimi cenami, ki so dostopni vsakemu posamezniku. Za vsakega naročnika se potrudimo, saj se zavedamo, da je zaupanje med sodelujočimi visoko na lestvici prioritet, ki so danes najbolj iskane. Našo ekipo sestavljajo strokovnjaki, ki se spoznajo na vsa področja prevajanja in vam nudijo celostno in ugodno rešitev.

 

Dostopni sodni prevodi.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran