Sodni prevodi na dom

Sodni prevodi ne puščajo prostora za interpretacijo, ampak morajo biti natančno prevedeni in s točnimi podatki, ki so še kako pomembni pri dokumentih pravne narave, pri katerih ne sme biti dvoumnosti. Prevodi morajo biti popolnoma enaki izvirniku, prevajajo pa jih lahko samo strokovnjaki, pooblaščeni s strani Ministrstva za pravosodje. Po opravljenem posebnem izpitu svojo strokovno usposobljenost nadalje jamčijo z žigom, vsekakor pa se še naprej izobražujejo in nabirajo izkušnje na tem področju, saj tudi v pravnem svetu prihaja do sprememb, ki jim je treba slediti.

S podjetjem Multilingual sodeluje več kot 500 prevajalcev, naravnih govorcev in sodnih tolmačev in drugih sodelavcev, ki prihajajo z vseh vetrov in tvorijo zaupanja vredno ekipo. Zapriseženi so varovanju podatkov, saj so sodni prevodi večinoma dokumenti občutljive narave, ki ne smejo priti v napačne roke.

Ravno zato smo se v agenciji Multilingual odločili, da vam zagotovimo dostavo na želen naslov, s čimer ponovno poudarjamo, da smo ne le korektno podjetje, temveč zanesljiv partner, ki vam poleg odličnosti ponuja tudi konkurenčne cene. Ob prvem naročilu vam priznamo 10 % popust na vse sodne prevode, naši redni naročniki pa uživajo še ostale ugodnosti. Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje in skupaj bomo prišli do ugodne, a visoko kakovostne rešitve.

 

Zanesljiv partner za sodne prevode.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran