Sodni prevodi na dosegu roke praktično takoj

Sodni prevodi so sicer besedila, ki zahtevajo najvišjo možno mero natančnosti, vendar gre hkrati tudi za besedila, pri katerih se pogosto s prevodom zelo mudi. Če ste se znašli v dilemi, kaj storiti in koga izbrati, ste na pravem mestu. V podjetju Multilingual vam bomo z veseljem priskočili na pomoč in poskrbeli za vse od prvega do zadnjega koraka. Sodelujemo izključno s preverjenimi in s strani Ministrstva za pravosodje pooblaščenimi sodnimi tolmači.

Sodni prevodi so najpogosteje potrebni za prevajanje spričevala, rojstnega lista, zapisnikov in številnih drugih potrdil, usposobljeni pa smo tudi za prevajanje različnih drugih tipov dokumentov, saj so naši sodni tolmači usposobljeni za različna strokovna področja.

Zelo konkurenčna ponudba

Sodni prevodi so vam pri nas dostopni po zelo konkurenčnih cenah, zato se vam splača izkoristi vse ugodnosti, ki vam jih ponujamo. Da se boste lažje prepričali o odločitvi, vam ob prvem sodelovanju brez vprašanj in ne glede na dolžino ter zahtevnost prevoda zagotovimo dodaten 10 % popust na celotno naročilo.

 

Sodni prevodi po zelo ugodnih cenah.

Vedno smo vam na voljo na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran