Sodni prevodi na najvišjem nivoju

Sodni prevodi so v primerjavi s klasičnimi besedili še posebej specifični, saj vsaka beseda šteje. Pomembno je, da sodni tolmač dobro pozna tematiko in ima dovolj izkušenj, zato sodelujemo izključno s preverjenimi strokovnjaki.

Vsak sodelujoči se zaveže k skrbnemu varovanju podatkov, tako da vam v podjetju Multilingual zagotavljamo maksimalno diskretnost in smo zavezani k strogem varovanju vaših podatkov.

Natančno opredeljene cene glede na izhodiščni obseg

Zavedamo se, kako je v poslovnem svetu pomembno, da vedno daš največ od sebe. Tako vsak projekt jemljemo kot izziv zase in se potrudimo, da je delo opravljeno hitro, natančno ter po najbolj konkurenčnih cenah na trgu.

Način obračunavanja prevodov smo prilagodili tako, da že pred pričetkom izveste do evra natančen končni znesek – brez presenečenj in brez skritih stroškov. Tako lahko lažje planirate svoje stroške in tudi natančno veste, kaj lahko pričakujete.

Preizkusite nas in sodni prevodi bodo pripravljeni v dogovorjenem roku, po vnaprej določeni ceni in na najvišjem nivoju. Ob prvem sodelovanju vam priznamo tudi 10 % popust, saj smo prepričani, da se boste k nam z veseljem vračali.

 

Sodni prevodi za vsak žep.

Vedno smo vam na voljo na: 040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran