Sodni prevodi z zagotovljeno diskretnostjo

Velikokrat se v zasebnem življenju ali pa poslovnem svetu srečamo z raznimi dokumenti pravne narave, ki jih je treba prevesti v slovenščino ali druge jezike. Pri tem je treba biti pozoren na vse pasti, ki jih skrivajo take vrste besedil, saj nas nedoslednosti lahko pripeljejo do nepopravljivih, večinoma precej dragih posledic. Zato je pomembno, da ničesar ne prepustimo naključju in zaupamo strokovnjakom, ki se zavedajo, da so sodni prevodi občutljiva zadeva, ki terjajo posebno previdnost.

V podjetju Multilingual je združena ekipa profesionalnih sodnih tolmačev, pooblaščenih s strani Ministrstva za pravosodje, na katero se vedno lahko zanesete. Naši sodni prevodi so visoko kakovostni, saj so plod dolgoletnih izkušenj in nenehnega izobraževanja na tem področju.

Ponosno lahko povemo, da sodelujemo z velikimi naročniki, katerih brezpogojno zaupanje smo pridobili z varovanjem osebnih podatkov, popolno diskretnostjo in zanesljivo storitvijo, prepričali pa smo jih tudi z neverjetno konkurenčnimi cenami. Ugodni sodni prevodi čakajo tudi na vas, zato nas pokličite ali nam pišite za pripravo ponudbe, ki je ne boste hoteli izpustiti iz rok.

 

Zanesljivo in varno po ugodnih cenah.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran