Sodni prevodi za tujce v Sloveniji

Tujci se morajo prilagoditi zakonodaji in razmeram v Sloveniji, enako, kot se Slovenci morajo prilagoditi zakonodaji in razmeram v tujini, ko odidejo v tujino zaradi študija ali dela. To se nanaša predvsem na prebivanje, poslovanje in na splošno življenje v državi, ki nam je tuja. Velikokrat zato tujci v Sloveniji potrebujejo prevode določenih dokumentov iz njihovega maternega jezika v slovenski jezik. Prevodi tovrstnih dokumentov se imenujejo sodni prevodi, ki pa jih ne morejo prevajati vsi prevajalci, pač pa samo posebej za tovrstno dokumentacijo usposobljeni prevajalci, ki se imenujejo sodni prevajalci ali sodni tolmači.

Sodni prevodi se navadno zahtevajo za najrazličnejše dokumente in listine, kot so na primer: potrdilo o delovnih izkušnjah, potrdilo o kazenski evidenci, potrdilo o delovni dobi, spričevala, diplome, življenjepis, medicinska dokumentacija, rojstni list, izpisek iz matičnega registra o sklenjeni zakonski zvezi, pogodbe, delovna dovoljenja itd.

Če torej potrebujete uradne prevode svojih dokumentov, nas pokličite ali pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali. Izvirne dokumente nam lahko pošljete po pošti, dostavite osebno vsak dan med 8. in 16. uro, ali pa jih sami prevzamemo pri vas. Sodni prevodi s popustom za študente, upokojence in brezposelne osebe pa tudi nudimo v prevajalski agenciji Multilingual. Zato ne odlašajte in si pridobite najbolj ugodno cenovno ponudbo še danes!

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran