Sodni prevodi za vsako področje

Sodni prevodi zahtevajo posebna pravila, kar se tiče doslednosti in ustreznih podatkov. Najbolj pogosta uradna besedila, ki se jih prevaja, so zapisniki, spričevala, rojstni listi ter raznorazna potrdila, pri vseh pa vam garantiramo ustrezno strokovnost. V zaupanja vredni agenciji Multilingual skrbimo za najvišjo kakovost na različnih področjih in smo vam vedno na voljo.

Poskrbimo za diskretnost

V podjetju Multilingual se zavedamo, da sodni prevodi vsebujejo veliko osebnih podatkov. Zato spoštujemo zasebnost naših naročnikov in zagotavljamo varovanje poslovnih skrivnosti. Nudimo vam tudi neposredno dostavo prevoda na želen naslov. Na ta način je omogočena popolna diskretnost, vam pa olajšamo nepotrebne skrbi, da bi pomembni podatki pristali v napačnih rokah.

Zaupanje strank smo si pridobili na podlagi večletnega uspešnega sodelovanja z največjimi poslovnimi partnerji, ki se k nam redno vračajo, ko potrebujejo zvestega in zanesljivega partnerja. Nove naročnike pa poleg izjemno ugodnih cen ob prvem naročilu čaka še dodatno 10 % znižanje na celoten sodni prevod. Postanite del uspešne zgodbe ter z nami prihranite denar in skrbi.

 

Prihranite skrbi in pokličite čim prej.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran