Sodni tolmač, ki je kos vsem izzivom

Sodni tolmač je strokovnjak, ki za opravljanje svoje dolžnosti potrebuje pooblastilo s strani Ministrstva za pravosodje. Vendar preizkus znanja, ki ga mora opraviti, ne zadostuje, da upraviči vrednost svojega naziva. Šele z izkušnjami si pridobi zaupanje in je pripravljen na vse izzive. V priznani prevajalski agenciji Multilingual sodelujemo z najbolj zaupanja vrednimi sodnimi tolmači, zato smo pravi naslov, ko potrebujete partnerja, na katerega se lahko kadar koli zanesete.

Zanesljivo in ugodno

Vsak sodni tolmač, ki je del naše velike ekipe, se zaveda pomena diskretnosti, ko ima opravka s sodnimi prevodi, saj vsebujejo pretežen del zasebnih podatkov. Poleg varstva zasebnosti vam v podjetju Multilingual ponujamo direktno dostavo prevodov, s čimer se izognete bojazni, da bi ti pristali v napačnih rokah. Tako ste lahko povsem mirni in posvetite drugim stvarem, mi pa vam priskrbimo zanesljivo in odlično opravljeno storitev.

Zanesljivost in visoka kakovost pa sta pri nas združeni z ugodnimi cenami, zato vam polagamo na srce, da nas čim prej pokličete, da vam pripravimo ponudbo, ki vam bo pisana na kožo. Dejstvo, da nam novi naročniki veliko pomenite, smo podkrepili z 10 % popustom, ki vam pripada ob prvem sodelovanju, zvestim strankam pa se želimo zahvaliti z ugodnostmi ob večjih naročilih.

 

Ugodnosti čakajo na vas.

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si!

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran