Sodni tolmač, ki za vse poskrbi s piko na i

Sodni tolmač mora biti oseba, ki ima poleg znanja tudi dovolj izkušenj in obvlada izbrano področje prevajanja. Nujno je, da ima sodni tolmač pridobljen tudi certifikat na Ministrstvu za pravosodje, saj lahko le tako uradno poskrbi za verodostojen sodni prevod. Ravno zato vam v podjetju Multilingual na enem mestu ponujamo storitev sodnega prevajanja v več kot 30 jezikov, in sicer zanesljivo, po ugodni ceni in po potrebi celo v istem dnevu.

Sodni tolmač vam priskoči na pomoč, kadar potrebujete uraden prevod osebnih dokumentov, dokazil, potrdil ipd. Ob tem poskrbi tako za vsebinsko kot za terminološko ustreznost prevoda in vam tako zagotovi, da je vsebina tudi v ciljnem jeziku brezhibna.

Vedno na voljo

Sodni prevod vam priskrbimo v najkrajšem možnem času ter se vam po potrebi prilagodimo tudi, če potrebujete našo pomoč v zelo kratkem času. Vedno vam gremo naproti in po potrebi vam dokumente tudi dostavimo v želeni obliki na vaš naslov. Ob prvem sodelovanju lahko izkoristite tudi dodaten 10 % popust in se sami prepričate, zakaj je prevajalska agencija Multilingual vedno prava izbira.

 

Sodni tolmači, ki so vredni zaupanja!

040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran