Sodni tolmač, ko se mudi

Da nekdo postane sodni tolmač, ne potrebuje uradne prevajalske izobrazbe, a vendar mora natanko poznavati oba jezika, s katerima ima opravka, obenem pa mora imeti ogromno znanja o pravni ureditvi, predpisih, zakonodaji in vseh pravnih pojmih, ki jih sreča pri tem poklicu. Svojo dejavnost lahko opravlja po pridobitvi posebnega potrdila s strani Ministrstva za pravosodje do preklica. To pomeni, da se mora stalno dokazovati z ustreznimi dokumenti in mora biti pri svojem delu precizen, hiter in prilagodljiv.

K priznani agenciji Multilingual lahko pristopi le tisti sodni tolmač, ki se je pripravljen nenehno izobraževati, je kos tudi najtežjim izzivom in na voljo v najkrajšem možnem času. Trudim se, da našim naročnikom hitro priskočimo na pomoč, ko potrebujejo takojšnjo rešitev in ne vejo, na koga bi se obrnili v zadnji minuti. Mi smo zagotovo pravi naslov.

Naj vas ne skrbi, da bo treba hitro in zanesljivo storitev tudi drago plačati – zavedamo se, kako pomembne so vsakomur dostopne cene, ki prepričajo tudi največje skeptike. Mreža naših zadovoljnih strank je potrditev, da dobro delamo in smo na pravi poti k še večjemu uspehu. Zato vas ob prvem sodelovanju razveselimo z 10 % popustom na vse storitve. Čim prej pokličite in sestavili bomo ugodno ponudbo.

 

Hiter dostop do sodnega tolmača.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran