Sodni tolmač priskoči na pomoč

Trg ponuja najrazličnejše storitve in med njimi je tudi prevajanje, ki ga za našo prevajalsko agencijo opravljajo le najboljši poznavalci jezikov. Med njimi je tudi sodni tolmač, poseben tip prevajalca, ki je zelo spoštovan, saj je njegova funkcija izjemno odgovorna. Tovrstne strokovnjake imamo v svoji ekipi tudi v prevajalski agenciji Multilingual, ki se ponaša s prevajanjem besedil v kar 30 različnih jezikov sveta.

Sodni tolmač mora ustrezati posebnim pogojem

Za naziv sodni tolmač je potrebno izpolnjevati kar nekaj pogojev. Izjemno poznavanje jezikov ter izkušnje na področju prevajanja vsekakor niso zadosti. Sodni tolmač mora biti namreč pooblaščen tudi s strani Ministrstva za pravosodje. Šele nato lahko opravlja svoj poklic, ki zahteva tudi ogromno časa, spretnosti, natančnosti, odzivnosti ter podobno.

V primeru, da je sodni tolmač oseba, ki jo trenutno potrebujete, potem se vsekakor obrnite na naše podjetje. Prepričani smo, da boste zadovoljni s kakovostjo prevodov, poleg tega pa vam bomo zagotovili tudi zelo konkurenčno ponudbo. Kot novi stranki vam bomo ob prvem sodelovanju podarili tudi kar 10 % popust, ne glede na dolžino in zahtevnost besedila.

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran