Sodni tolmač v pripravljenosti

Sodni tolmač je vedno bolj iskana oseba, ki svojo vlogo pogosto opravlja v poslovnem svetu, v zadnjem času pa narašča tudi povpraševanje v zasebnih sferah. Sodni tolmač ne more biti kateri koli prevajalec, temveč strokovnjak, ki uspešno opravi preizkus znanja in je imenovan s strani Ministrstva za pravosodje. Pogoj za odličnost pa so tudi izkušnje, ki jih naši tolmači nenehno pridobivajo, in pripravljenost, da vam omogočijo čim hitrejšo pot do prevoda.

V našem podjetju Multilingual se trudimo, da vam sodni tolmač priskrbi prevod v čim krajšem časovnem roku, obenem pa poskrbi za brezhibnost in točnost končnega izdelka. Ker so velikokrat podatki zaupne narave, je za naše sodelavce samoumevno, da so zavezani k strogemu varovanju le-teh in spoštujejo poslovni kodeks.

Prepričajte se sami

Prepričali smo že mnoge zahtevne naročnike, ki so v kratkem času potrebovali strokovno pomoč, a so poleg časa želeli prihraniti tudi nekaj denarja. Ob prvem naročilu boste ne glede na obseg prevoda prejeli kar 10 % popust, zato verjamemo, da smo prava izbira za vas, ko potrebujete vrhunsko opravljeno storitev.

 

Pokličite ali pišite in se prepričajte sami!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran