Sodni tolmač z izkušnjami

Sodni tolmač ima pri vsakem projektu posebej pred sabo zahtevno nalogo, saj mora poskrbeti za popolno jezikovno in vsebinsko uskladitev prevajanega besedila z originalom. To terja veliko mero natančnosti, dobrodošle pa so tudi izkušnje in dobro poznavanje posameznega področja.

Ravno to so ključni poudarki, ki jih pri sodelovanju s sodnimi tolmači iščemo v podjetju Multilingual. Izbiramo izključno strokovnjake, ki poskrbijo za najvišjo kakovost storitev. Vsi naši sodni tolmači imajo pridobljen certifikat na Ministrstvu za pravosodje, kar pomeni, da imajo zakonsko predpisane kompetence za opravljanje sodnega prevajanja.

Sodni prevodi praktično takoj

Zavedamo se, da so sodni prevodi še posebej kritična besedila, kjer je hitrost včasih ključnega pomena. Naše delo smo organizirali in prilagodili tako, da so vam naši sodni tolmači na voljo praktično vse dni v tednu in v nujnih primerih poskrbijo tudi za prevajanje še isti dan.

Vašega klica smo veseli in vam z zadovoljstvom pomagamo ter odgovorimo na morebitna vprašanja. Vedno si namreč prizadevamo ohranjati sloves zaupanja vrednega poslovnega partnerja, kjer so sodni prevodi zanesljivo v varnih rokah.

 

Sodni tolmači, vredni zaupanja!

040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran