Strokoven sodni tolmač

Sodni tolmač je oseba, ki opravlja zelo pomembno in dogovorno nalogo. Nujno je, da je pri delu natančen in ima tudi dovolj izkušenj s posameznim področjem prevajanja. Sodni tolmač lahko svoje delo opravlja le, če je pooblaščen s strani Ministrstva za pravosodje, zato bodite ob izbiri previdni.

V podjetju Multilingual vam zagotavljamo preizkušene in zanesljive kadre z vsemi potrebnimi licencami, ki delo opravijo hitro in poskrbijo za maksimalno diskretnost. Sodni tolmač je velikokrat seznanjen tudi z različnimi poslovnimi skrivnostmi, ki jih mora dosledno varovati ter poskrbeti za strogo zaupnost.

Poskrbimo za vaše potrebe

Naš cilj je poskrbeti, da pod eno streho dobite vse, kar potrebujete. Naš izbrani sodni tolmač bo delo opravil hitro in v dogovorjenem roku, poleg tega pa vam bo z veseljem tudi priskočil na pomoč in odgovoril na morebitna vprašanja. Vse od prvega do zadnjega koraka prepustite nam ter svoj dragoceni čas porabite raje za druge stvari, pri čemer ste lahko prepričani, da bomo z naše strani vse uredili brezhibno.

 

Sodni tolmači, ki so vredni zaupanja!

040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran