Vrhunski sodni prevodi po najugodnejših cenah

Naša prevajalska agencija Multilingual vam ponuja široko paleto prevodov, ki so za vas narejeni s strani številnih izjemno usposobljenih prevajalcev iz vseh koncev Evrope. Med najzahtevnejše sodijo sodni prevodi, ki veljajo za eno od najbolj odgovornih oblik prevajanja.

Sodni prevodi – kdo jih opravlja?

Sodni prevodi so lahko opravljeni samo s strani prevajalcev, ki imajo izpolnjene določene pogoje. V prvi vrsti morajo biti imenovani kot sodni tolmači, ki so pooblaščeni s strani Ministrstva za pravosodje. Naše podjetje Multilingual ima v svojih vrstah mnogo tovrstnih strokovnjakov, ki so vam vselej na voljo. Sodni prevodi in tudi druge oblike prevodov so lahko v vaših rokah v že izjemno kratkem času po oddaji naročila. Poleg tega pa so prevodi narejeni na najvišjem možnem nivoju, zato so kakršne koli skrbi odveč.

Sodni prevodi so pri nas na voljo po najbolj konkurenčnih cenah na trgu, ob prvem sodelovanju pa vam zagotovimo še promocijski 10 % popust. Naj bo Multilingual vedno vaša prva izbira za zanesljivo in kakovostno prevajanje.

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran