Z Multilingual do sodnega prevoda!

V prevajalski agenciji Multilingual sodelujemo s sodnimi tolmači, ki so specializirani za prevode najrazličnejših pravnih dokumentov, zaradi pravne podkovanosti pa znajo prenesti tudi pravno sporočilno vrednost iz enega jezika v drugega.

Sodni tolmač za enega ali več jezikov

Sodni tolmač lahko prevaja in tolmači v enega ali v več jezikov. Razlika med prevajanjem in tolmačenjem je v tem, da s prevajanjem poimenujemo prenos sporočila iz enega jezika v drugega v pisni obliki, tolmačenje pa pomeni prenos sporočila v govorni obliki.

Kako lahko pošljete in prevzamete sodni prevod?

Sodni prevod nam lahko pošljete v elektronski obliki – izvirnik ali overjeno fotokopijo dokumenta preslikajte in nato shranite v .pdf ali v katerega od slikovnih formatov (.jpg, .jpeg, .png, .bmp). Slikovno datoteko nato pripnite k elektronskemu sporočilu. Če nam boste dokument poslali na ta način, se po opravljenem prevodu oglasite pri nas, s seboj pa prinesite izvirnik ali overjeno fotokopijo dokumenta, da ga bomo lahko zvezali s prevodom. Le tako opremljen dokument bo uradno veljaven.

Dokumente nam lahko pošljete tudi preko navadne ali hitre pošte. Po opravljenem prevodu pa vam bomo zvezan dokument z žigom in izjavo sodnega tolmača poslali na vaš naslov.

Hitri sodni prevodi z Multilingual

Sodni tolmač bo vaš dokument v najkrajšem možnem času prevedel v ciljni jezik. Zavedati pa se je treba, da se rojstne in poročne liste, certifikate ter spričevala lahko prevede v krajšem času kot pogodbe ali sodbe, ki vsebujejo bistveno več podatkov, ki jih je potrebno preveriti. Vse podrobnosti vam bomo sporočili še pred začetkom prevajanja, da ne bi prišlo do neljubih nesporazumov.

Zakaj bi zaupali prav nam?

Odlični poslovni odnosi, kakovostno prevajanje in spoštovanje rokov so naše najvišje odlike.

Pišite nam na info@multilingual.si.

 

Za ponudbo nas kontaktirajte na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran