Zanesljiv sodni tolmač

Sodni tolmač je prevajalec, ki mora imeti kar nekaj pomembnih kvalitet. Na prvem mestu je ključnega pomena strokovnost, saj mora biti sodni prevod, kjer vsaka beseda šteje, vedno brezhiben. Vsi naši sodni tolmači imajo potrebno pooblastilo s strani Ministrstva za pravosodje, poleg tega pa jih odlikuje tudi vrsta let izkušenj.

Sodni tolmač mora vedno poskrbeti, da so dokumenti prevedeni natančno in v skladu s pravili stroke, poleg tega pa mora besedilo tudi ustrezno prilagoditi pravilom ciljnega jezika. Ob oddaji naročila vaše besedilo predamo ustreznemu strokovnjaku, ki je specializiran za izbrano področje, tako da dobite kakovosten končni izdelek.

Preizkusite nas in se prepričajte

Naše storitve smo izoblikovali izključno z mislijo na vaše potrebe, zato vam vedno ponudimo individualen pristop. V najkrajšem času po oddaji povpraševanja vas kontaktiramo ter glede na vaše želje in obseg besedila določimo datum zaključka projekta. Ob prvem naročilu vam pripada še dodaten 10 % popust, da se lahko zares prepričate, zakaj se boste k nam z veseljem vračali.

 

Multilingual je prava izbira!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran