Hitri, zanesljivi in natančni prevajalci so redkost na tržišču

V prevajalski agenciji Multilingual se lahko pohvalimo s široko razvejano mrežo vrhunskih prevajalcev, zaradi česar vam vedno znova dostavimo kakovostne prevode po zares ugodnih cenah. Naši prevajalci so usposobljeni za prevajanje v več kot 30 jezikov, prevajajo pa iz različnih področij: vse od marketinških besedil, pravnih ali tehničnih dokumentov in leposlovja pa do medicinskih ter ekonomskih besedil.

Za nas prav nobena naloga ne predstavlja prevelikega izziva, zato se lahko na nas popolnoma zanesete. Tudi takrat, ko prevod potrebujete zelo hitro, kar se velikokrat zgodi v primeru diplomski del ali podobnih besedil. Naši prevajalci bodo poskrbeli za pravilen, ustrezen in razumljiv prevod, zaradi katerega ne boste izgubili vseh prihrankov v hranilniku.

Zaupajo nam tako posamezniki kot številna podjetja, saj naši prevajalci nikoli ne razočarajo

Zavedamo se, da so prav zadovoljne stranke tiste, ki bodo dober glas o naši prevajalski agenciji prenesle naprej. Za to pa so zaslužni predvsem naši prevajalci, pa tudi naše ažurno poslovanje ter profesionalen odnos do prav vsake stranke. Pošljite povpraševanje ter se o tem prepričajte tudi sami.

 

Zaupajo nam mnogi – zaupajte nam tudi vi!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran