Naši kakovostni prevajalci in odličen prevod

Prevajalec je poklic, ki zahteva ogromno znanja, izkušenj, pa tudi talent za jezik. Tega poklica ne more opravljati, zato so kakovostni prevajalci zelo iskani. Ponosni smo, da v prevajalski agenciji Multilingual združujemo najboljše prevajalce, ki svoje delo opravljajo z dušo in srcem.

Prevajalci, ki sodelujejo z našo agencijo, prihajajo z vseh koncev Evrope. Zagotovijo vam prevajanje po izjemno ugodnih cenah, besedila pa lahko prevedejo v kar 30 različnih jezikov sveta. Vsi naši prevajalci so zavezani k zagotavljanju kakovosti, zato svoje delo vedno opravljajo na najvišjem možnem nivoju.

Dobro dolgoročno sodelovanje

Ne glede na to, da je naše podjetje že uveljavljeno ter da imamo številne stalne stranke, se še vedno borimo za to, da ves čas pridobivamo nove zadovoljne naročnike. Vedno se prijazno odzovemo na vaše povpraševanje ter vam zagotovimo izjemno konkurenčne cene ter prevajanje, ki vas pusti brez pripomb. Ob prvem naročilu vam zagotovimo dodaten popust, prav tako pa naši redni naročniki uživajo v vselej ugodnih in konkurenčnih cenah. Veselimo se vašega kontakta!

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran