Prevajalci, ki navdušujejo

Prevajalci so vsekakor tudi umetniki, saj je pri prevajanju izredno pomemben čut za jezik in premišljeno prenašanje besed iz enega jezika v drugega, brez da bi sporočilo izgubilo glavne poudarke in bistvo. To je eden izmed razlogov, zakaj so dobri prevajalci tako zelo iskani in cenjeni, hkrati pa tudi opozorilo, da jih izbirajte skrbno.

V podjetju Multilingual smo vložili mnogo truda, da smo poiskali najboljše prevajalce, ki imajo vrsto let izkušenj in jim lahko zaupamo še tako zahtevne naloge. Za vsak jezik sodelujemo tudi z naravnimi govorci jezika, ki pregledajo vse detajle in poskrbijo, da je v besedilu prav vse na svojem mestu.

Prevajalci z renomejem

Naši prevajalci imajo poleg ustrezne izobrazbe še eno ključno prednost – odličen sloves, saj sodelujemo le s tistimi, ki so se v letih sodelovanja najbolj izkazali in jih stranke z veseljem pohvalijo zaradi strokovnosti in odlično opravljenega dela. Tako vam lahko v vsakem trenutku zagotovimo le najboljše in poskrbimo za prevajanje na najvišjem nivoju,

Zgolj na besedo je težko verjeti, zato vam priporočamo, da nas preizkusite in se prepričate sami. Ob prvem sodelovanju vam pripada tudi 10 % popust na celotno storitev ne glede na obseg besedila. Veselimo se vašega klica ali oddaje povpraševanja.

 

Prevodi hitro in ugodno.

040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran