Prevajalci, ki premagajo vso konkurenco

Prevajalci so dandanes nepogrešljivi tako v poslovnem svetu kot tudi v zasebnem življenju, saj opravljajo pomembno poslanstvo, ko tuje vsebine prenesejo v nam razumljiv kontekst. Vendar niso vsi prevajalci dovolj strokovno usposobljeni in široko razgledani, da bi vam ponudili prevode na najvišji ravni. Z gotovostjo lahko trdimo, da pod streho podjetja Multilingual združujemo kadre, ki lahkotno pometejo z vso konkurenco.

Naši prevajalci so namreč visoko motivirani strokovnjaki, ki se ukvarjajo z različnim področji in tako pokrivajo vse tematike, ki si jih lahko zamislite. Izkušnje jih krepijo, radovednost pa jih žene naprej in vsak izziv sprejmejo z navdušenjem. Samo za vas je na razpolago prevajanje v več kot 30 jezikov – in to v vseh možnih kombinacijah.

Zadovoljni boste z našimi prevajalci

Naše zadovoljne stranke se k nam z veseljem vračajo, saj nam zaupajo in vedo, da jih ne bomo pustili na cedilu. Da pa bo naše prvo sodelovanje hitreje in prijetnejše steklo, vam za dobrodošlico ponujamo 10 % popust na vse vrste in dolžine besedil. Priporočamo vam, da ne odlašate in si čim prej priskrbite ugodno ponudbo.

 

Prevajalci so tukaj za vas!

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si!

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran