Prevajalci, ki so strokovnjaki

Prevajalci se glede na delo, ki ga opravljajo, med seboj precej razlikujejo. Nekateri so specializirani samo za določeno strokovno področje ali ti besedila, drugi za več, v vsakem primeru pa je pomembno, da prevajanje opravi oseba z ustreznim znanjem in izkušnjami. Uigrana ekipa podjetja Multilingual vam je vedno pripravljena priskočiti na pomoč.

Naši prevajalci so naravni govorci jezika, ki imajo poleg vsega še mnogo izkušenj ter so se pripravljeni spoprijeti tudi z najtršimi jezikovnimi orehi. Po dogovoru lahko ciljno besedilo pregleda tudi lektor, ki poskrbi za brezhibno jezikovno podobo, vi pa lahko besedilo nemudoma uporabite popolnoma samozavestno in brez skrbi.

Prevajalci v 30 jezikov

Ponosni smo, da pod eno streho združujemo tako veliko ekipo prevajalcev. Ponudimo vam lahko prevajanje v več kot 30 jezikov in poskrbimo za različne jezikovne kombinacije. Nudimo vam izjemno konkurenčne cene, predvsem pa na prvo mesto postavljamo kakovost, zato smo prepričani, da se boste po prvem sodelovanju z nami z veseljem vračali.

 

Ugodna ponudba na dosegu roke.

040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran