Prevajalci z odličnim slovesom

Prevajalci so v zadnjem času iskan kader, vendar sta njihova strokovna podkovanost in talent tista, ki najbolj odtehtata. V podjetju Multilingual smo zato skrbno izbrali preverjeno ekipo, s katero sodelujemo že vrsto let. Naši prevajalci so usposobljeni za različne strokovne kombinacije in posebej specializirani za izbrane tematike. Tako vaše besedilo vedno predamo pravi osebi, ki poskrbi za popoln končni izdelek.

Naši prevajalci se lahko pohvalijo s kar nekaj aduti – poleg strokovnosti in kakovostnega prevajanja jih odlikuje tudi hitrost, saj lahko do 5 strani besedila po potrebi prevedejo že v istem dnevu. Mnogi med njimi so naravni govorci jezika, ki poskrbijo, da ima prevod v ciljnem jeziku popolnoma ustrezno sporočilo in da nagovori ciljne bralce.

Ugodne in konkurenčne cene

Zavedamo se, da poleg kakovosti pomembno vlogo igra tudi cena, zato smo svoj poslovni model organizirali tako, da vam lahko zagotovimo kar najbolj konkurenčno ceno prevodov. Prevajanje obračunavamo glede na količino besedila v izvirniku, kar nam omogoča, da vas že takoj ob začetku sodelovanja seznanimo s končno ceno projekta in vas razbremenimo vseh skrbi.

 

Prevodi po meri naročnika.

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si!

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran