Prevajanje brez sledi izvirnika

Prevajanje je zahtevno opravilo, ki se ga ne more lotiti kar vsak, saj zahteva popolno zbranost, odlično poznavanje vseh plasti izvornega ter sposobnost prilagajanja ciljnemu jeziku. Ohraniti je treba vse pomene, vendar paziti, da se skladajo s tistimi, ki so primerni za določeno kulturno okolje. Visoko kakovostno prevajanje namreč ni robotiziran proces, ki prevede vsako besedo posebej, temveč poskrbi, da se vse zlije v harmonično celoto, ki ne pušča sledi izvirnika.

V priznani prevajalski agenciji Multilingual vam ponujamo samo najboljše prevajanje, ki bo zagotovo rešilo vse vaše zagate. Mreža več kot 500 strokovnjakov tako doma kot v tujini namreč poskrbi, da pokrije vsa področja, ki vas zanimajo, in vam celotno storitev ponuja po izjemno ugodnih cenah.

Pri prvem sodelovanju vam ponujamo 10 % popust na vse vrste prevodov, kar je gotovo razlog, da ne odlašate z naročilom in nam zaupate vaše želje, mi pa se bomo potrudili, da vam v dogovorjenem času dostavimo brezhibno besedilo. Prevajanje prepustite strokovnjakom, vi pa si vzemite čas za druge stvari.

 

Pohitite, prijetne ugodnosti vas čakajo.

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran