Prevajanje, ki ga je vredno preizkusiti

Prevajanje je ena izmed bolj konkurenčnih storitev na trgu, saj je veliko tako ponudbe kot tudi povpraševanja. Prevajanje je namreč potrebno skoraj na vsakem koraku – v poslovnem svetu, kadar iščete priložnosti v tujini ali na primer ob komunikaciji in iskanju informacij preko interneta. Vsako prevajanje pa žal ni kakovostno, zato je zelo pomembno, komu zaupate.

Naša izkušena ekipa Multilingual je oblikovala celostno ponudbo, v okviru katere vam zagotovimo prevajanje kar v 30 različnih jezikov, poleg tega a smo specializirani tudi za različne jezikovne kombinacije. Če na primer potrebujete prevajanje iz italijanščine v angleščino ali iz katerega koli drugega jezika, se obrnite na nas in poiskali bomo optimalno rešitev.

Hitrost in učinkovitost

Ponosni smo, da naša prevajalska agencija izstopa iz množice predvsem po kakovosti storitev ter zanesljivosti, ki jo naši naročniki še posebej cenijo. Vedno se potrudimo, da upoštevamo vse vaše želje. V primeru, ko se vam s prevodom zelo mudi, poskrbimo, da do 5 strani besedila v nujnih primerih prevedemo že isti dan. Želimo biti vaš partner pri prevajanju, kateremu lahko vedno zaupate.

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran