Naši prevodi vas ne puščajo v dvomih

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili nad določenimi prevodi sila razočarani, saj so bili prevedeni s strani človeka, ki nima zadostnih kompetenc. Pri prevajalski agenciji Multilingual se to ne more zgoditi, saj združujemo strokovno izjemno dobro podkovane prevajalce, ki poskrbijo, da so vaši prevodi narejeni tako, kot si želite.

V svojih vrstah imamo prevajalce iz cele Evrope, ki so naravni govorci jezikov, v katere prevajajo. Njihovo poznavanje ni površno, temveč temeljito in se povezuje tudi z njihovimi dolgoletnimi izkušnjami, ki so pri takem opravljanju dela zagotovo izjemno pomembne.

Prevodi najrazličnejših besedil

Zagotovimo vam lahko različne vrste prevodov. Tako lahko za vas prevedemo enostavnejša besedila, pa tudi zahtevnejša strokovna besedila, kjer je poleg vsega pomembno tudi poznavanje določene stroke. V našo ponudbo so prav tako vključeni tudi sodni prevodi.

Ob prvem stiku z našim podjetjem Multilingual vam zagotovimo še 10 % popust dobrodošlice. Cena, ki je že tako in tako ugodna, postane še nižja, vi pa ste z našo storitvijo še bolj zadovoljni. Ne odlašajte s kontaktom!

 

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si

 

Povpraševanje

Pošljite nam dokument in izdelali vam bomo informativno ponudbo!

Naročila 24 ur na dan
info@multilingual.si
 
Hitri prevodi
do 5 strani še isti dan
 
Ugodni prevodi
že od 16,70 €/stran